Tarieven voorjaar 2024 :

Formule: Chambre & Table d'Hôtes (vergelijkbaar met 1/2 pension): 

Luxe Kamer + ons Royaal Koninklijk Ontbijt + Culinair 3 gangen Markt Seizoens-Diner (All In) = 1/2 pension formule.

’s Avonds ontdek je de gastronomische creaties die de Vlaamse ladychef Bianca op haar AGA fornuis klaarmaakt. Starten doen we met een Champagne Aperitief + Amuse, dan het Culinair 3 gangen Markt-verse seizoen verrassings-diner, {voorgerecht, hoofdgerecht & dessert} inclusief de aangepaste (lekkere) wijnen, de tafelwaters, de koffie of thee met een mignardise . Je logeert in één van onze 3 LUXE Kamers of naar keuze in onze MASTER LUXE Topkamer, en je dag begint met ons Royaal Koninklijk Ontbijt met vooral huisgemaakte en regionale producten. De omgeving en de intimiteit zorgen voor een ongekende rust en staan garant voor een gezellig culinair verblijf.Opmerking: We respecteren graag uw eigen eetgewoonte, uw eetcultuur en houden, zoveel mogelijk, rekening met dieet-en/of intolerantie-wensen!

Bijkomende extra en /of essentiële gerechten ingrediënten en/of menu aanpassingen kunnen forfaitair bij het uitchecken aangerekend worden.

 • v.a. 01.01.2024: al van af 160 € tot 220 € pppn. ( bv. bij 2 nachten, met 2 personen in LUXE-kamer)
 • => vanaf 01.10.2024 voor het Wild & Jacht-seizoen  ??? € pppn sorry nog niet gekend, wij houden hiervoor de prijs evolutie van de sterk stijgende energie prijzen en die van verse kwaliteits voedsel ingrediënten goed in het oog. { wij willen zeker géén toegevingen doen op kwaliteit en kwantiteit van onze gerechten} Wij noteren voor deze periode, je aanvraag steeds in optie, die we dan later finaliseren.
Extra mogelijkheden & voorwaarden bij formule Ch&Td'H.:
 • In bepaalde periodes berekenen wij een Supplement voor een verblijf van maar 1 nacht: + € 10 pp.
 • Je wenst in onze MASTER Luxe Topkamer te verblijven: + €10 pppn.
 • Supplement eenpersoonsbezetting van een tweepersoonskamer: + € 50 pn.
 • OPGELET PRIJS =  inclusief Tafeldranken Forfait:  d.i. de Tafelwaters Plat of Bruis, Aangepaste wijnen, Koffie of Thee.
 • Er kunnen tijdens Week Enden, Feestdagen of Vakantieperiodes uitzonderlijke of bijkomende voorwaarden en/of supplementen gelden, contacteer ons voor info.

Last Minute Formule: LUXE B&B formule : Luxe Kamer + Royaal Koninklijk Ontbijt.

Je logeert in één van onze "3 Luxueuze Kamers" OF in de exclusieve "MASTER Topkamer" en begint de dag met ons Royaal Koninklijk Ontbijt met huisgemaakte en regionale producten.

Afhankelijk van de beschikbaarheid, je reserveer datum, je incheck datum, de duur van je verblijf en je gewenste kamerfaciliteiten hebben wij héél soms, kamers in de B&B-formule als Last Minute boeking:

vanaf 49 € pppn. tot 99,50 € pppn. of per kamer dus tussen de  98,- € . en de 199,- voor 2 personen, 1 nacht.

Neem contact voor info over de beschikbaarheid en voor de voordeligste & meest gepersonaliseerde prijsopgave, liefst per mail naar info(at)aux4saisons.be , of via onze contact pagina, wij reageren snel en altijd binnen de 24 uur.

Extra mogelijkheden & voorwaarden bij formule B&B:  
 • Toeslag enkele bezetting: + 50,-€ pn.
 • Er kunnen tijdens Feestdagen of Vakantieperiodes uitzonderlijke of bijkomende voorwaarden gelden, contacteer ons voor info.
 • Naar beschikbaarheid (omdat wij uitsluitend met dag-& markt-verse producten werken), kan je (soms) ook in “Last Minute” dineren: met Bubbels Aperitief + Amuse & Culinair 3 gangendiner inclusief het Tafeldranken-Forfait (Tafelwaters Plat of Bruis, Aangepaste wijnen, Koffie of Thee) voor de prijs vanaf 75,-€ tot +/- 99,-€. (= menuafhankelijk)
 • Extra Royaal Koninklijk Ontbijt enkel mogelijk met reservatie  30,-€. 
 • Onze MASTER Luxe topkamer heeft naast de standaard zeer ruime inloop-regen-douche, ook een vrijstaand tweepersoonsbad, een extra matras topper en een donsdeken van echte ganzendons, extra verwennerij dus. 
 • pp = per persoon, pn = per nacht, pppn = per persoon per nacht. 
 • De aangeboden PROMO's gelden enkel en alleen bij rechtstreekse boeking via,  mail naar ons. 
 • Prijswijzigingen voorbehouden.
 • OPGELET: onze kamers worden NIET aangeboden op een openbare bookingsite, je informeert ALLEEN rechtstreeks bij ons voor de beste prijs en de beschikbaarheid. 
 • Dit tarief vervangt en annuleert alle vorige. 
 • Dit tarief is voor wijzigingen vatbaar.

Speciale arrangementen

Business-verblijf * Business-vergaderen * Business-meeting * Product-voorstelling * of gewoon weg met je collega's of ( goede) klanten.

Onze infrastructuur is uitermate geschikt, om in beperkt gezelschap te vergaderen, te brainstormen, .... met of zonder verblijf .... onze omgeving heeft genoeg mogelijkheden om tussendoor een break te hebben. Zo goed als ALLES kan in overleg. Neem contact, mail ons je wensen via het contact mail adres info(at)aux4saisons.be
 • vraag ons hiervoor een gepersonaliseerde offerte op aanvraag rekening houdende met je wensen..

Full House-arrangement:

Ideaal en prijsgunstiger, om onze ganse B&B (v.a.3 kamers tot max.4 kamers, maar altijd minder dan 10 personen) te boeken, voor minimum 3 dagen / 2 nachten, als je met familie, in overleg met ons eventueel met je kleine kinderen, (verras bv. je ouders of grootouders met hun verjaardag) met vrienden (Man Only) of onder vriendinnen (Girls Only), als bedrijf met je personeel, voor je klanten, voor een productvoorstelling, maar het kan ook voor Teambuilding, luxueus wil verblijven en culinair wil verwend worden. Is onze verblijf capaciteit voor jouw toch te klein, wij hebben zeer goede contacten met Vlaamse collega’s in de regio, en kunnen zo altijd wel een gepaste oplossing voorstellen. Geniet samen van zalige dagen en gebruik onze locatie privé zonder andere gasten. Voor het Full House-arrangement hanteren wij speciale promo tarieven, én maken wij een gepersonaliseerde offerte naar gelang je culinaire voorkeurs wensen. Mail je wensen best naar info(at)aux4saisons.be en wij mailen de offerte met een FH-optie terug. *** Indien je dus onze FH overweegt => informeer op tijd, maar hou zeker rekening met een Reservatie termijn van minimum 3 maand voor 

 "gewone" WE's en 6 maanden tot 1j. voor Vakantie-Feestdagen WE's of in het Wild-seizoen (Okt=>Dec)***

Eindejaar-arrangement

Voor Kerst 2023 en van Oud naar Nieuw 2023->2024, info via mail naar ons.

 

U hebt nog vragen?

Is er een onduidelijkheid of wens je meer toelichting en/of info, bel 061.32.87.16 of nog beter mail naar info(at)aux4saisons.be , maar ook voor je reservatie, wij antwoorden altijd, zo snel mogelijk, met een bevestigingsmail, met de juiste kostprijs, en alle verblijfdetails.

Enkele kleine lettertjes:

 • ondanks het feit dat wij grote dierenvrienden zijn, kunnen wij om hygiënische redenen ( open keuken) én om de rust van de andere gasten te garanderen, géén huisdieren toelaten.
 • in overleg is altijd te bekijken of we voor opvang kunnen zorgen.
 • door de culinaire formule en omdat wij de rust van de andere gasten willen garanderen maar ook omdat wij géén extra bedden kunnen bijplaatsen, kunnen wij aan ouders die vergezeld zijn van zeer jonge kinderen, tot onze spijt, geen verblijf aanbieden. ( in het Full-House arrangement is dit te bekijken) Wil je toch met je kids in onze prachtige streek logeren, neem contact met ons voor advies via info(at)aux4saisons.be , wij hebben uitstekende contacten met onze (ook Vlaamse) B&B collega's die familie kamers aanbieden.
 • houd er rekening mee, dat onze familiale B&B, ten laatste, omstreeks 23 u. de deuren sluit, waarna het niet meer mogelijk is om nog in of uit te gaan tijdens de nacht.
 • voor diezelfde huis-rust is er géén TV op de kamer, wel is er Free WiFi beschikbaar.
 • neem bij voedsel-allergieën-intolerantie en/of -wensen eerst contact met ons op voordat je reserveert.
 • de door u gewenste essentiële menu en/of ingrediënten aanpassingen worden verrekend.