een dessertje met Belgische Chocolade, Frambozenmousse & Vijgen., Wild van de plaatselijke jacht., De voobereiding., De wildpaté is klaar voor de oven., Een voorgerechtje Wildpaté (huisgemaakt) en Gerookte Everzwijnham., Een amuse voor bij de bubbels : Hertentartaar., Voorbeeld van een Wild Menu in Aux 4 Saisons., Wild stoverij uit de AGA (nachtgegaard), , Velouté van Bos-champignons, Koninklijk Royaal ontbijt., Bianca maakt Chocolade Truffels en "Mon Chéri-kes" ;-), Zo fotograferen wij o.a. onze gerechten, altijd lekker, een amuse, met Asperges van Hilda & Jos uit Werchter, Een stukje vis, In de Rabarber tijd een dessertje ervan, Ceviche zoals Lady-Chef Bianca het ziet., Citroen Crème dessertje met gebrande Meringue, Frisse worteltjes, Lamsbout van bij onze buren Véronique & Benoît , Dorade klaar om te kuisen, Dit lust toch iedereen ... niet?, Dessert klaar om naar de gastentafel te brengen, De keuken hulp van Bianca, een Amuse met Ardeens Gerookte Forel, , Na een wandeling ... huisgemaakte vleeskroketjes ... met een Orval natuurlijk

Blader door ons fotoboek of tik op een term om foto's over een specifiek onderwerp te bekijken.