Onze Booking.com 2015 Award, Award 2015

Bianca & Marc zijn bijzonder trots te melden dat : Aux 4 Saisons B&B een (eerste) award heeft gewonnen.

Van Booking.com kregen wij een bericht, dat de gasten die via Booking.com bij ons logeerden, ons met de hoogste "voortreffelijke" score waardeerden, en ons gemiddeld met een 9,6 beoordeelden.

Dat is een zéér mooie score, voor ons 1ste volledig jaar open, daar zijn we dan ook zeker héél trots op.

En ... daar zijn wij deze gasten ook zeer dankbaar voor. MERCI ... wij zullen zo voort doen.

Wil je dit ook eens beleven, dan kijken wij er naar uit om je te ontvangen, alleen, met twee, met je familie of met je vrienden, om je een culinair avontuur te laten ervaren in onze Maison & Table d'Hôtes de Charme & de Luxe Aux 4 Saisons B&B.

21 x een 10/10 ... 19 x +9/10... en 5 x minder dan 9/10 geven ons de mooie score van 9,6/10, dit betekent echter niet dat wij op onze lauweren gaan rusten ... neen integendeel... wij gaan ervoor om je in alle Luxe & Charme én Culinair te verwennen, daar kan je van op aan.

Bianca haar passie is een uitdaging voor ons allebei geworden.

Culinaire Ardeense groeten, Bianca & Marc

Via Booking.com bieden wij wel niet alle kamers aan en ook enkel onze B&B formule, wil je de beste prijs en de beschikbare kamers weten, mail ons dan op aux4s@isons.be , als je daarenboven ook culinair wil genieten aan onze gastentafel, van de gerechten die Bianca op/in haar AGA klaar maakt, gebruik dan eveneens ons mail adres voor info.

Januari 2016